nedelja, septembar 24, 2017

Knjiga ISHRANA PASA

This is the HTML version of Knjiga ISHRANA PASA Page 1
To view this content in Flash, you must have version 8 or greater and Javascript must be enabled. To download the last Flash player click here

Demo prezentacija dela digitalne knjige

ISHRANA - MALI PRIRUCNIK ZA VLASNIKE PASA

ISBN 978-86-915561-1-2

FORMAT A5, 52 STRANA, 300/430 DINARA, BEOGRAD 2013.

DOSTUPNO SAMO U DIGITALNOJ FORMI, NA TVOM HARD DISKU ILI NA CD-u.

Narucivanje: 063 254 738 i 011 3099 630

Ishrana - Mali prirucnik za vlasnike pasa predstavlja dobar i nesvakidašnji pokušaj u nas da se kroz seriju jednostavnih a važnih pitanja o ishrani pasa odgovori strucno i jasno, o toj, kako se u kinološkom svetu smatra, „podrazumevanoj stvari“.

Uostalom, zapitajmo se i sâmi: da li smo baš sigurni da potpuno ispravno hranimo svog ljubimca? Da li pouzdano znamo šta mu je sve potrebno od hranljivih materija kako bi se od malog šteneta razvio u lepog i pre svega - zdravog psa?

Autor odgovara koja je hrana bolja za malo stvorenje, a koja za odraslog, aktivnog ili onog ostarelog psa, kao i na dilemu da li uzeti gotovu komercijalnu hranu ili je spremati kod kuce?

Digitalna knjiga objašnjava šta sve sadrži gotova granulirana hrana u sebi i na šta treba obratiti pažnju pri njenoj kupovini. Tu su i odgovori da li relativno visoka cena gotove hrane za pse podrazumeva i njen kvalitet, kada je i koliko treba dati psu, u cemu je razlika izmedju suve, poluvlažne i konzervisane hrane i zašto, recimo, psi najviše vole ovu poslednju?

Šta u ishrani pasa treba obavezno izbegavati? Kako pronaci pravu meru i ne dozvoliti psu da se ugoji? Kako spremiti odlican obrok psu kod kuce? Koliko ova hrana zapravo košta, kakve su moguce posledice po zdravlje psa od loše i neizbalansirane hrane i zašto, konacno, pravilnoj ishrani ljubimca treba posvetiti više pažnje - samo su neka od pitanja na koja eKnjiga daje valjane odgovore i otklanja neke naše ustaljene zablude.

Ukratko: iako ne velika po obimu, ovo je korisna, jasno napisana i edukativna brošura koju bi trebalo da procitaju svi ljubitelji pasa; i oni koji ih vec imaju i oni koji tek nameravaju da steknu svog - najboljeg prijatelja.

Više o sadržaju i nacinima narucivanja eKnjige pogledajte ovde <<<<

FlippingBook Joomla Gallery extension.
page counter