petak, decembar 15, 2017

NEGA LICA I TELA

Mesto za Vaš mali oglas nalazi se niže!

Popunite tražene podatke, upišite tekst oglasa i Vaše kontakte, ukucajte kôd sa slike i pošaljite mali oglas.

U najkraćem mogućem roku postavićemo Vaš oglas na ovoj stranici. Hvala.

VAŽNO OBAVEŠTENJE: BEZ VAŠEG BROJA TELEFONA I VAŠEG MEJLA U OKVIRU SAMOG TEKSTA MALOG OGLASA NEĆEMO OBJAVITI VAŠ OGLAS KAO NI ONE KOJI NE KORISTE SVA VELIKA I MALA SLOVA NAŠE LATINICE  (Č, č, Ć, ć, Š, š, Đ, đ, Ž, ž, Dž, dž). NEĆEMO OBJAVLJIVATI NI BESPLATNE MALE OGLASE U KOJIMA SU CENE PROIZVODA ILI USLUGA IZRAŽENI U EVRIMA, UMESTO U DINARIMA. HVALA NA RAZUMEVANJU.

 

Komentari  

0 #1 Kupujem paketne rojeveKulin 28-09-2015 13:05
Kupujem paketne rojeve u junu mesecu 2016. godine. Prednost kranjska rasa. 066/467 229. Vladimir
Citat

Dodaj komentar

Upišite niže obavezno Vaše ime, imejl i naslov Vašeg oglasa a potom i tekst malog oglasa.
Na kraju Vašeg malog oglasa upišite OBAVEZNO Vaš broj telefona i Vaš pravi imejl kako bi neko mogao i da Vas kontaktira povodom istog.
Tek posle pregleda Vašeg oglasa od strane administratora sajta i njegovog odobrenja Vaš mali oglas može se pojaviti na stranicama Nature Online. Po običaju, pregled i odobrenje traju veoma kratko.
Sugestija: koristite slobodno sva srpska latinična slova (š,đ,č,ć,ž) i potrudite se da Vaš oglas budu što kraći i jasniji.
Vaše dodate fotografije, adrese web sajtova ili Facebook stranica, u okviru malog oglasa, nećemo objaviti. Takvi oglasi se plaćaju pa u našoj ribrici Marketing pogledajte cene takovg oglašavanja na našim stranicama.
Hvala na saradnji i srećno sa oglasom.


Sigurnosni kod
Osveži

page counter