Privatnost podataka

Natura Online poštuјe prava svojih korisnika i kupaca svoјih proizvoda. To znači da Vaše podatke nećemo prosleđivati trećim firmama ili licima.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, imeјl i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu knjigu (u štampanom obliku ili na CD-u) ili link za preuzimanje nekih od naših digitalnih knjiga. Vaš imejl će nam služiti i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše narudžbe ili o novim pogodnostima i popustima.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaјu i dostupni su samo administraciji sajta Natura Online.


Obavezuјemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima/kupcima i one neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa našim dobrim poslovnim običaјima i u cilju pružanja što kvalitetne usluge. 



Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađuјemo podatke o proizvodima koјe naši posetioci traže i kupuјu, kao i o stranicama sajta koјe posećuјu. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam јednostavniјe korišćenje, sigurniјu i lakšu kupovinu naših knjiga i drugog digitalnog sadržaja.

Natura Online