sreda, januar 29, 2020

MOŽDA ĆE OVO MALO DA POMOGNE

Kratko uputstvo za daunloud i upotrebu digitalnih knjiga

Pošto ste prethodno naručili i platili neku od naših digitalih knjiga, bilo putem poštanske Postenet uputnice, preko našeg računa ili online putem 2CheckOut-a (platnom karticom ili preko PayPal-a), Vaš kupljeni primerak digitalne knjige u .pdf formatu možete sada slobodno i potpuno bezbedno da daunlodujete (preuzmete) pomoću linka koji ćemo Vam poslati (najviše za nekoliko sati) preko Wetransfera-a ili Dropbox-a (popularni i potpuno bezbedni internet portali za prenos većih fajlova za koji nije potrebno nikakvo logovanje).

Da bismo mogli da signifikujemo Vaš primerak eKnjige i pošaljemo Vam je na naznačenu adresu, potrebno je da nam prethodno obavezno pošaljete imejlom Vaše podatke: ime i prezime, ulicu i broj, poštanski broj i mesto stanovanja (državu), fiskni i mobilni telefon i Vašu tačnu i aktuelnu imejl adresu.

Čim budemo dobili Vaše podatke pripremićemo Vaš primerak i poslati Vam eKnjigu u .pdf formatu putem Wetransfer-a (ili Dropbox-a). 

Sve što je potrebno jeste da, po dobijanju našeg imejla putem Wetransfera, kliknete na link i daunlodujete (preuzmete) .pdf fajl (od nekoliko desetina megabajta što zavisi, naravno, od veličine svake knjige) a što, u zavisnosti od Vaše internet konekcije, može trajati najviše od nekoliko do desetak minuta. 

Slobodno kliknite i potpuno bezbedno otvorite .pdf fajl i - čitajte.

Bilo bi sjajno da nas imejlom obavestite da li je preuzimanje proteklo u redu i ima li bilo kakvih problema sa otvaranjem Vaše knjige. 

Važna napomena: knjiga je signifikovana i personalizovana SAMO ZA VAS i nemojte je kopirati niti deliti ni sa kim jer neko može zloupotrebiti Vašu dobru nameru i napraviti vam probleme bez potrebe. Više o tome pročitajte i u samoj knjizi.

Kada je reč o našim digitalnim knjigama koje isporučejemo na CD-u stvar je takođe jednostavna. Naime, na CD-u, koji ćete dobiti na svoju kućnu adresu preporučenom pošiljkom, biće samo .pdf fajl Vaše eKnjige. Sve što je potrebno da uradite jeste da ubacite svoj CD u drajv i, kada računar učita sadržaj CD-a, odnosno Vaš .pdf fajl, otvorite ga i čitajte. Preporučujemo da fajl iskopirate na svoj hard-dsik, a CD zadržite kao rezervnu kopiju negde na sigurnom. Pazite da Vaš CD ne dođe u kontakt sa nekim magnetnim zračenjem (izbegavajte trafoe i razne magnete, mobilne telefone, zvučnike i sl) jer se na ovaj način CD može razmagnetisati i podaci na njemu mogu biti uništeni.

Ako šta treba - tu smo! 

Napomena: Od Vaše uplate do slanja linka eKnjige u Vaš imejl inbox može da prođe najviše nekoliko sati (u periodu od 9-20 h, radnim danom). Ukoliko naručite eKnjigu na CD-u poštar će Vam je doneti doslovno sutradan po Vašoj jutarnjoj uplati na Vašu kućnu adresu pošto ovakve pošiljke šaljemo isključivo preporučeno. To znači da se pošiljka ne može izgubiti i da će Vam je poštar doneti na Vašu naznačenu adresu. 

Knjige ne šaljemo pouzećem.

Za sve dodatne informacije ili pomoć u vezi preuzimanja i upotrebe Vaše eKnjige slobodno me kontaktirajte:

Dušan Marinović

autor i urednik Nature Online

+ 381 (0)63 254 738 (i Viber broj)

+ 381 (0)11 3099 630

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype: dusan_marinovic

......

Natura Online (izmenjeno 27.12.2016)