nedelja, jul 03, 2022

Agrobiznis magazin

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE

pretplata ABM baner

Agrobiznis magazin izlazi iz štampe svakog 15. u mesecu i može se kupiti na kioscima širom Srbije, u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Cena pojedinačnog primerka na kiosku u Srbiji je 129,oo RSD, u BiH 2,5 KM, i Crnoj Gori 1,2 € i Makedoniji 80 DEN

Ipak, najbolji, najbrži i najjeftiniji način da dođete do svog primerka Agrobiznis magazina jeste PRETPLATA na časopis.

U ponudi su godišnja, šestomesečna i tromesečna pretplata kako na ŠTAMPANO tako i na DIGITALNO izdanje Agrobiznis magazina.

PRETPLATA NA ŠTAMPANO IZDANJE ZA SRBIJU:

- godišnja pretplata (12 brojeva) …..............… 1860,oo RSD (ušteda 400,oo RSD)

- šestomesečna pretplata (6 brojeva) …........ 1000,oo  RSD (ušteda 280 RSD)

- tromesečna pretplata (3 broja) ….................  550,oo RSD (ušteda 90 RSD).

PRETPLATA NA ŠTAMPANO IZDANJE ZA REPUBLIKU SRPSKU (BiH), CRNU GORU, HRVATSKU, MAKEDONIJU I OSTALE EVROPSKE ZEMLJE:

- godišnja pretplata (12 brojeva) …...............… 60,oo €

 

PRETPLATA NA DIGITALNO IZDANJE (bez obzira gde se šalje časopis):

- godišnja pretplata (12 brojeva) ……............ 1600,oo RSD, odnosno 12,90 €

Kupci van Srbije mogu platiti godišnju pretplatu na digitalno izdanje u iznosu od 12,90 € putem PayPal-a ili platnom karticom ovde: 

 

 

- šestomesečna pretplata (6 brojeva) …......... 850,oo RSD odnosno 6,90 € 

Kupci van Srbije mogu platiti šestomesečnu pretplatu na digitalno izdanje u iznosu od 6,90 € putem PayPal-a ili platnom karticom ovde:

 

- tromesečna pretplata (3 broja) …................. 430,oo RSD odnosno 3,50 €

Kupci van Srbije mogu platiti tromesečnu pretplatu na digitalno izdanje u iznosu od 3,50 € putem PayPal-a ili platnom karticom ovde: 

 

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) pretplatu NE MOGU platiti preko PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije. 

....

Štampana izdanja Agrobiznis magazina se šalju kao štampane stvari ("tiskovina") na adresu pretplatnika, a digitalna izdanja na mejl pretplatnika koji, po dobijanju linka, može veoma lako i brzo da preuzme najnovije izdanje na svoj hard disk.

A) Pretplata na Agrobiznis magazin se uplaćuje na tekući račun:

310-0000000218620-73 NLB Banka Beograd

Svrha uplate: Pretplata na Agrobiznis magazin

Primalac: Agrobusiness Consulting d.o.o, Skerlićeva 24, 11000 Beograd, Srbija

MB 20539666 / PIB: 106104749

Redakcija/Pretplata:

Mob: ++381 (0)60 0712 350

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Molimo pretplatnike da svoju uplatu potvrde telefonom ili mejlom, naznače u uplatnici od kog do kog broja Magazina se pretplaćuju i da li je pretplata za štampano ili digitalno izdanje.

Napomena: Agrobusiness Consulting d.o.o. je obveznik PDV sistema.

B) Pretplata na Agrobiznis magazin može se platiti i poštanskom POSTNET UPUTNICOM u bilo kojoj pošti u Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Na Postnet uputnici u Vašoj pošti, uplatite iznos za željenu PRETPLATU na Agrobiznis magazin sa naznakom da je primalac uplate Goran Đaković, mobilni broj telefona +381 (0)60 0712 350. Pre uplate pretplate obavezno napomenite šalterskoj službenici u pošti da se novac podiže na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u pošti SMS porukom na broj telefona +381 (0)60 0712 350 ili još bolje mejlom na našu adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite nam onaj dugačak broj Vaše Postnet uputnice. Uz broj uputnice obavezno nam mejlom pošaljite i Vaše puno ime i prezime sa tačnom adresom, ulicom i brojem, brojem pošte i mestom stanovanja, državom, kao i brojem fiksnog telefona i Vašom aktuelnom i tačnom mejl adresom (ako ste se pretplatili na digitalno izdanje) jer bez ovih osnovnih podataka nećemo moći da Vam šaljemo naša izdanja. Molimo i da napišete u mejlu od kog broja želite da primate Agrobiznis magazin i da li je reč o štampanom ili digitalnom izdanju.

Po evidentiranju Vaše uplate putem Postnet uputnice (sama Pošta nam šalje odmah SMS poruku o tome) pripremićemo odmah Vaš primerak štampanog Magazina za slanje poštom na Vašu naznačenu adresu ili onaj digitalni primerak koji ćete moći, za najviše sat-dva (radnim danom), da preuzmete (daunlodujete) na svoj hard disk pošto Vam mejlom budemo prethodno poslali link za to sa kratkim uputstvom.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi sa pretplatom na Agrobiznis magazin slobodno nas kontaktirajte na gornje telefone ili na naš mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

......

Natura Online