sreda, jul 17, 2019

PRIUŠTIMO SEBI, ZA MALO NOVCA, PRAVU I EFIKASNU REKLAMU

Mini Top Web Design paket

MiniPaketTWD 02 

Ovo često nazivam sajtom-flajerom. Zašto? Zato što su ovakvi internet sajtovi sačinjeni, doslovno, od samo dve-tri stranice: naslovne, na kojoj je mudro smešteno sve ono što je najneophodnije ali i najvažnije reći o našoj zanatskoj ili drugoj radnji, čime se ona bavi, šta radi, koje i kakve usluge pruža… i druge strane sajta gde je data mapa na kojoj je locirina tačna pozicija radnje, adresa, kontakt telefoni, radno vreme, imejl… Na trećoj stranici mogu da budu proizvodi na akciji, najava rasprodaje, svejedno... Hajde da pogledamo paket iznutra.

LEPO, EFIKASNO I EKONIMIČNO REŠENJE INTERNET SAJTA

Standard Top Web Design paket

Standar TWD Paket 02

Ovakav internet sajt, od svega šest-sedam strana, dobro je rešenje za promociju našeg malog biznisa ili tek osnovanog preduzeća. Paket nije obiman ali zadovoljava potrebe osnovnog i efikasnog predstavljanja naše firme na internetu pa je zato i veoma povoljan. Za početak, standard TWD paket može da bude sasvim solidno, pouzdano i ekonomično rešenje za male preduzetnike i firme u razvoju.

BOGATIJE REŠENJE SAJTA ZA ZAHTEVNIJE POSLOVNE LJUDE

Business Top Web Design paket

Business TWD Paket

Ovo rešenje predlažem korisnicima koji nameravaju da na internetu detaljnije predstave svoje proizvode i usluge, odnosno da se pokažu svojim partnerima i klijentima na malo širi i bogatiji način. Osim više stranica i sadržaja, atraktivnijeg izgleda, sa više modula, fotografija i animacija, ovaj paket može da se uradi i "raspakuje" i na više svetskih jezika. Ta prednost će našem sajtu, ali i našem ukupnom poslovanju, dati i onaj važan međunarodni značaj i podsticaj.

SVE ONO ŠTO BISTE ŽELELI DA IMATE NA SVOM SAJTU

All Inclusive Top Web Design paket

All Inclusive Top Web Design Paket

Samo ime mu kaže: All Inclusive Top Web Design paket uključuje sve u svoju cenu. Kolika će ona biti zavisi od vaših posebnih zahteva, dužine i složenosti rada na njemu kao i od toga koliko ste objektivno spremni da platite za ovakav izuzetan internet sajt. Međutim, važno je razumeti, na samom početku, da je novac uložen u ovako kompleksan sajt, zapravo, prava investicija u budućnost i da će vam se uloženii novac vratiti brzo kroz nove poslove i klijente. Kome preporučujem ovaj paket? Svima koji žele maksimum, svima koji razumeju da ovakav sajt može brzo da postane njihova realna svetska prodavnica, svima koji nameravaju da ozbiljno prodaju svoje znanje, usluge, umetnička dela, proizvode, fizičke ili one digitalne, realno ili online... Ukratko: svima koji ne priznaju bilo kakve nametnute granice, pa ni u poslu.

MALA ANKETA 

Upit za izradu web sajta

anketa ikona01

Pre nego što se eventualno čujemo telefonom ili vidimo i zatražite mi konkretnu ponudu za izradu Vašeg sajta, da bih stekao opštu sliku o Vašem planiranom projektu, predlažem da odgovorite na donju malu anketu i, u kratkim crtama, opišete koji su Vaši glavni zahtevi ali i posebnosti Vašeg projekta. Popunjavanje anketa će Vam oduzeti samo nekoliko minuta, a meni će mnogo pomoći da Vam dam što realniju ponudu za izradu Vašeg novog web sajta.

Potrudiću se, naravno, da Vam što pre i vrlo konkretno odgovorim na Vaše zahteve i ovaj upit.

Zahvaljujem na saradnji. 

Mala anketa je u nastavku.