subota, januar 19, 2019

 

NAŠA IZDANJA

Naturine digitalne knjige

Oglas moje digatalne knjige RGB

Popularno napisane, atraktivnog izgleda i sadržaja, a iznad svega praktične i korisne, naše stručne digitalne knjige sada su - dostupne svima. Za samo sat-dva možeš ih imati na svom hard-disku, prelistati i čitati! Bez obzira gde se nalaziš na ovoj našoj jedinoj Planeti. Što bi neki rekli: domaće, a svetsko...

Na stranicama Nature Online je prikazan detaljan sadržaj svake digitalne knjige; tu se mogu pogledati izbliza, ali i naručiti i kupiti online, potpuno sigurno i bezbedno, kao što se to već radi u svetu.  

Naše knjige su dostupne samo u digitalnom formatu (.pdf) i naravno - višestruko su jeftinije od klasičnih, štampanih knjiga. Nije nebitno!

Detaljnije o Naturinim digitalnim izdanjima pogledaj na sledećim linkovima:

https://www.natura.rs/izdanja

https://www.natura.rs/eshop

Za više informacija slobodno pozovi:

Dušan Marinović, urednik

+ 381 (0)11 3099 630 i + 381 (0)63 254 738

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

........

Natura Online (10.2.2018)

 

 

 

dule rtv stara pazovaNaš urednik Dušan Marinović u radio-emisiji "Maksimalni nivo" RTV Stara Pazova govori o svojim knjigama. Voditelj Branko Petrović, 7.11.2014. Emisiju preuzmite ovde.

dule 1Dušan Marinović u radio-emisiji “Leksikon” Beograda 202, govori o novinarstvu nekad i danas. Voditeljka Ružica Zorkić Radičević, 14.4.2013. Emisiju preuzmite ovde.

Anketa 1

Da li su penzioneri?...

Anketa 2

Kupovina online za mene je...