nedelja, jul 03, 2022

 

NAŠA IZDANJA

Digitalna knjiga: Natura - svi brojevi

cd-natura-1

DIGITALNA KNJIGA "NATURA - SVI BROJEVI" DIGITALIZOVANO JE I DOPUNJENO IZDANJE, U .PDF FORMATU, SVIH ŠTAMPANIH BROJEVA REVIJE NATURA. KNJIGA IMA 1.100 STRANA A4 FORMATA, 1.720 FOTOGRAFIJA, 298 ILUSTRACIJA I CRTEŽA, 73 TABELA I 12 POSTERA. KAO BONUS U KNJIGU SU UKLJUČENA BESPLATNO I DVA BROJA "NO MAGAZINA" (SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA LJUBITELJE NEMAČKIH OVČARA). 

NATURA - SVI BROJEVI digitalizovano i dopunjeno izdanje svih štampanih brojeva popularne revije NATURA. Reč je o 1.100 velikih stranica revije u .pdf formatu 

U eKnjizi kinologija je zastupljena brojnim tekstovima i fotografijama. eKnjiga obiluje informativnim, edukativnim i zanimljivim, za sva vremena vrednim autorskim tekstovima o psima, mačkama, lovu, ribolovu, konjima, pticama, golubovima, domaćim i divljim životinjama, lekovitim biljkama... a tu su i brojne fotografije, crteži, tabele...

U knjizi čitalac će pronaći mnogo konkretnih veterinarskih i odgajivačkih praktičnih saveta, a tu su i zapažene rubrike o akvaristici, teraristici, prirodi, nauci, ekologiji... Posebnu pažnju privlače saveti stručnjaka, komentari, osvrti, novinarska istraživanja, polemike, rasprave i reagovanja, zanimljiva pisma čitalaca...

Kompletan sadržaj eKnjige, odnosno svakog broja Nature posebno, možete pogledati na ovom linku.

Kao poklon čitaocima, tu je i poseban bonus od dva broja "NO MAGAZINA" (specijalizovani magazin za ljubitelje nemačkih ovčara) sa 100 velikih stranica i više od stotinu fotografija.

Za kupce iz Srbije cena za preuzimanje eKnjige putem kupljenog linka je 1.000 dinara, odnosno ako se isporučuje na CD-u 1.400,oo dinara (uključeni troškovi preporučenog slanja).

Za kupce iz inostranstva (van Srbije), koji kupuju online, preko PayPal-a, cena za preuzimanje eKnjige putem kupljenog linka je 9.00 €, odnsono ako se isporučuje na CD-u (uključeni troškovi preporučenog slanja za evrospke zemlje) cena je 14.00 

O načinima naručivanja CD-a pogledajte niže:

1. ZA KUPCE IZ SRBIJE:

A) Na POSTNET UPUTNICI u vašoj pošti, za eKnjigu NATURA SVI BROJEVI, ukupno uplatiti 1.000,oo dinara (ukoliko vam se link za daunlod šalje mejlom), odnosno 1.400,oo dinara (ukoliko vam se knjiga šalje na CD-u preporučenom pošiljkom) na adresu autora: Dušan Marinović (Sušačka 3a, 11010 Beograd) mob: 063 254 738 sa obaveznom napomenom šalterskoj radnici u pošti da autor sam podiže novac na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u bilo kojoj našoj pošti obavezno, SMS porukom na broj telefona 063 254 738 ili mejlom na moju adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljite mi onaj dugačak broj vaše PostNet uputnice, vaše puno ime i prezime sa tačnom adresom, ulicom i brojem, brojem pošte i mestom stanovanja, brojem telefona i vašom aktuelnom mejl adresom.

Po evidentiranju vaše uplate (sama Pošta mi šalje odmah sms-poruku o tome) pripremiću odmah vaš signifikovani primerak eKnjige i za, najviše sat-dva, poslati vam, preko Wetransfera, na vaš mejl LINK sa koga možete slobodno i potpuno sigurno da daunlodujete, na vaš hard-disk, integralnu knjigu.

Kratko uputstvo za preuzimanje (daunloud) i upotrebu knjige pogledajte ovde.

B) UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN:

115-0038163254738-09   Mobi Banka (bivša Telenor banka)

Svrha uplate: Natura - Svi brojevi

Primalac: Dušan Marinović, Sušačka 3a, 11010 Beograd

Uplatu potvrdite obavezno telefonom ili mejlom i naznačite da li je reč o kupovini LINKA ZA PREUZIMANJE ili CD-u. Zbog obavezne signifikacije svake eKnjige (moje evidencije kupaca) molim da mi mejlom pošaljete svoje podatke: ime i prezime, ulica i broj, poštanski broj i mesto stanovanja, broj fiksnog ili mobilnog telefona i vašu tačnu imejl adresu. 

Digitalna knjiga se ne može poslati tzv. pouzećem.

2. ZA KUPCE VAN SRBIJE:

eKnjigu "Natura - svi brojevi" kupci iz inostranstva (van Srbije) mogu kupiti online platnom kartiom ili preko PayPal-a.

Digitalnu knjigu "Natura - svi brojevi" odnosno LINK ZA NJENO PREUZIMANJE, možete kupiti online po ceni od 9,00 € preko PayPal-a ili platiti vašom platnom karticom.

Ukoliko želite da vam knjigu pošaljem na CD-u, na vašu kućnu adresu, tada treba uplatiti 14,00 € (uračunati troškovi preporučenog slanja za evropske zemlje).

Sistem online plaćanja preko PayPal-a potpuno je bezbedan i siguran za kupca.

Odmah posle uplate pošaljite mi obavezno imejlom na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. vaše ime i prezime sa adresom, ulicom i brojem, poštanskim brojem, mestom stanovanja i državom, broj vašeg telefona i vašu tačnu imejl adresu.

Ne zaboravite, molim, da pošaljete SVOJU TAČNU IMEJL ADRESU na koju ću vam, odmah po evidentiranju uplate, poslati link za preuzimanje (daunloud) vaše knjige.

Napomena: Od vaše uplate do mog slanja linka za daunloud eKnjige, preko Wetransfer-a, može da prođe najviše sat-dva (od 09-20h, radnim danom).

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte. 

Digitalna knjiga se ne može poslati tzv. pouzećem.

> Online kupovina linka za preuzimanje (daunolud) eKnjige "Natura - svi brojevi" za kupce iz inostranstva (van Srbije) preko PayPal-a = 9,00 €  

 

> Online kupovina za kupce iz inostranstva CD-a "Natura - svi brojevi" (uračunati troškovi preporučenog slanja za evropske zemlje) preko PayPal-a = 14.00 €  

 

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

CD ne šaljemo pouzećem.

........

Dodatne informacije:

Dušan Marinović, autor

Telefon: ++381113099630  

Mob/Viber ++38163254738

email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype: dusan_marinovic