NAŠA IZDANJA

Digitalna knjiga: Natura - svi brojevi

cd-natura-1

DIGITALNA KNJIGA "NATURA - SVI BROJEVI" DIGITALIZOVANO JE I DOPUNJENO IZDANJE, U .PDF FORMATU, SVIH ŠTAMPANIH BROJEVA REVIJE NATURA. KNJIGA IMA 1.100 STRANA A4 FORMATA, 1.720 FOTOGRAFIJA, 298 ILUSTRACIJA I CRTEŽA, 73 TABELA I 12 POSTERA. KAO BONUS U KNJIGU SU UKLJUČENA BESPLATNO I DVA BROJA "NO MAGAZINA" (SPECIJALIZOVANI MAGAZIN ZA LJUBITELJE NEMAČKIH OVČARA). 

NATURA - SVI BROJEVI digitalizovano i dopunjeno izdanje svih štampanih brojeva popularne revije NATURA. Reč je o 1.100 velikih stranica revije u .pdf formatu 

U eKnjizi kinologija je zastupljena brojnim tekstovima i fotografijama. eKnjiga obiluje informativnim, edukativnim i zanimljivim, za sva vremena vrednim autorskim tekstovima o psima, mačkama, lovu, ribolovu, konjima, pticama, golubovima, domaćim i divljim životinjama, lekovitim biljkama... a tu su i brojne fotografije, crteži, tabele...

U knjizi čitalac će pronaći mnogo konkretnih veterinarskih i odgajivačkih praktičnih saveta, a tu su i zapažene rubrike o akvaristici, teraristici, prirodi, nauci, ekologiji... Posebnu pažnju privlače saveti stručnjaka, komentari, osvrti, novinarska istraživanja, polemike, rasprave i reagovanja, zanimljiva pisma čitalaca...

Kompletan sadržaj eKnjige, odnosno svakog broja Nature posebno, možete pogledati na ovom linku.

Kao poklon čitaocima, tu je i poseban bonus od dva broja "NO MAGAZINA" (specijalizovani magazin za ljubitelje nemačkih ovčara) sa 100 velikih stranica i više od stotinu fotografija.

Za kupce iz Srbije cena za preuzimanje eKnjige putem kupljenog linka je 1.000 dinara, odnosno ako se isporučuje na CD-u 1.400,oo dinara (uključeni troškovi preporučenog slanja).

Za kupce iz inostranstva (van Srbije), koji kupuju online, preko PayPal-a, cena za preuzimanje eKnjige putem kupljenog linka je 9.00 €, odnsono ako se isporučuje na CD-u (uključeni troškovi preporučenog slanja za evrospke zemlje) cena je 14.00 

O načinima naručivanja CD-a pogledajte niže:

1. ZA KUPCE IZ SRBIJE:

A) Na POSTNET UPUTNICI u vašoj pošti, za eKnjigu NATURA SVI BROJEVI, ukupno uplatiti 1.000,oo dinara (ukoliko vam se link za daunlod šalje mejlom), odnosno 1.400,oo dinara (ukoliko vam se knjiga šalje na CD-u preporučenom pošiljkom) na adresu autora: Dušan Marinović (Sušačka 3a, 11010 Beograd) mob: 063 254 738 sa obaveznom napomenom šalterskoj radnici u pošti da autor sam podiže novac na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u bilo kojoj našoj pošti obavezno, SMS porukom na broj telefona 063 254 738 ili mejlom na moju adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. pošaljite mi onaj dugačak broj vaše PostNet uputnice, vaše puno ime i prezime sa tačnom adresom, ulicom i brojem, brojem pošte i mestom stanovanja, brojem telefona i vašom aktuelnom mejl adresom.

Po evidentiranju vaše uplate (sama Pošta mi šalje odmah sms-poruku o tome) pripremiću odmah vaš signifikovani primerak eKnjige i za, najviše sat-dva, poslati vam, preko Wetransfera, na vaš mejl LINK sa koga možete slobodno i potpuno sigurno da daunlodujete, na vaš hard-disk, integralnu knjigu.

Kratko uputstvo za preuzimanje (daunloud) i upotrebu knjige pogledajte ovde.

B) UPLATOM NA TEKUĆI RAČUN:

115-0038163254738-09   Mobi Banka (bivša Telenor banka)

Svrha uplate: Natura - Svi brojevi

Primalac: Dušan Marinović, Sušačka 3a, 11010 Beograd

Uplatu potvrdite obavezno telefonom ili mejlom i naznačite da li je reč o kupovini LINKA ZA PREUZIMANJE ili CD-u. Zbog obavezne signifikacije svake eKnjige (moje evidencije kupaca) molim da mi mejlom pošaljete svoje podatke: ime i prezime, ulica i broj, poštanski broj i mesto stanovanja, broj fiksnog ili mobilnog telefona i vašu tačnu imejl adresu. 

Digitalna knjiga se ne može poslati tzv. pouzećem.

2. ZA KUPCE VAN SRBIJE:

eKnjigu "Natura - svi brojevi" kupci iz inostranstva (van Srbije) mogu kupiti online platnom kartiom ili preko PayPal-a.

Digitalnu knjigu "Natura - svi brojevi" odnosno LINK ZA NJENO PREUZIMANJE, možete kupiti online po ceni od 9,00 € preko PayPal-a ili platiti vašom platnom karticom.

Ukoliko želite da vam knjigu pošaljem na CD-u, na vašu kućnu adresu, tada treba uplatiti 14,00 € (uračunati troškovi preporučenog slanja za evropske zemlje).

Sistem online plaćanja preko PayPal-a potpuno je bezbedan i siguran za kupca.

Odmah posle uplate pošaljite mi obavezno imejlom na adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. vaše ime i prezime sa adresom, ulicom i brojem, poštanskim brojem, mestom stanovanja i državom, broj vašeg telefona i vašu tačnu imejl adresu.

Ne zaboravite, molim, da pošaljete SVOJU TAČNU IMEJL ADRESU na koju ću vam, odmah po evidentiranju uplate, poslati link za preuzimanje (daunloud) vaše knjige.

Napomena: Od vaše uplate do mog slanja linka za daunloud eKnjige, preko Wetransfer-a, može da prođe najviše sat-dva (od 09-20h, radnim danom).

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte. 

Digitalna knjiga se ne može poslati tzv. pouzećem.

> Online kupovina linka za preuzimanje (daunolud) eKnjige "Natura - svi brojevi" za kupce iz inostranstva (van Srbije) preko PayPal-a = 9,00 €  

 

> Online kupovina za kupce iz inostranstva CD-a "Natura - svi brojevi" (uračunati troškovi preporučenog slanja za evropske zemlje) preko PayPal-a = 14.00 €  

 

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) knjigu NE MOGU platiti preko PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije.

CD ne šaljemo pouzećem.

........

Dodatne informacije:

Dušan Marinović, autor

Telefon: ++381113099630  

Mob/Viber ++38163254738

email: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

skype: dusan_marinovic