ponedeljak, oktobar 26, 2020

 

U BEOGRADSKOM DOMU OMLADINE

Zatvoren Deseti Green Fest

Deseti Green Fest 2

Dodelom nagrada pobednicima takmičarskog programa i projekcijom filma „More senki“, reditelja Ričarda Ladkanija, Šona Bogla i Metjua Podolskog, u Domu omladine Beograda, večeras je zatvoren 10. Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“, koji je održan pod sloganom “Promeni igru. Budućnost je na Zemlji!”.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

 

KOJE FILMOVE ĆEMO GLEDATI NA JUBILARNOM FESTIVALU ZELENE KULTURE?

Deseti Green fest: Promeni igru! Budućnost je na zemlji!

GF 2019 SeaOfShadows    GF 2019 Genesis

Deseto jubilarno izdanje Međunarodnog festivala zelene kulture Green fest donosi veliki broj filmova koji su nagrađeni na najprestižnijim filmskim festivalima, panel diskusije i predavanja stručnjaka iz Srbije i sveta, izložbe i inovacije, BAZAR BEZ OTPADA – na kome će se predstaviti domaći “zeleni preduzetnici”, kao i 44 filma u kategoriji kratkog i srednjeg metra iz celog sveta. Festival će biti održan od 15. do 18. oktobra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Promeni igru! Budućnost je na Zemlji!”.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

 

OTVOREN VOLONTERSKI PROGRAM ZA DESETI GREEN FEST

Volontiraj - promeni igru!

Volonteri GreenFest 2018

“Green fest” poziva mlade, ambiciozne, proaktivne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film i umetnost, ekologija i životna sredina da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. oktobra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Promeni igru. Budućnost je na Zemlji!”. Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 20. septembra. Samo kandidatkinje i kandidati koji uđu u uži izbor biće direktno kontaktirani.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

 

DESETI JUBILARNI FESTIVAL ZELENE KULTURE “GREEN FEST”

Svako od nas to radi. Pitanje je: "zašto?"

Green Fest 2019 copy

Koliko ste spremni da uštedite novac i sačuvate Planetu? Analiza istraživanja o bacanju hrane u domaćinstvima u Srbiji.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

 

GREEN FEST 2019

Otvoren filmski konkurs

GREEN FEST KONKURS 

Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda su otvorili konkurs za takmičarske filmove koji će biti prikazani na 10. Međunarodnom festivalu zelene kulture "Green Fest" koji će biti održan od 15. do 18. oktobra 2019. u beogradskom Domu omladine. Na konkurs, koji je međunarodnog karaktera, mogu se prijaviti filmovi o životnoj sredini, ekologiji, prirodi, kao i inovacijama i tehnologijama koje doprinose smanjenu čovekovog uticaja na Planetu.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

 

U KOMBANK DVORANI U BEOGRADU DANAS OTVOREN

Prolećni ukus fest

Ukus Fest 01

Ukus Fest 17

U Kombank dvorani u Beogradu (bivši Dom sindikata, ulaz sa Trga Nikole Pašića), 23. i 24. marta (subota i nedelja), održava se dvodnevni festival domaće hrane i pića. "Oseti ukus proleća" moto je Festivala punog adrenalina, buđenja pozitivne energije u programu velikih iznenađenja. Na Festivalu je predstavljeno više od 2.000 proizvoda iz cele Srbije i regiona, a ulaz za sve posetioce, tokom oba dana, besplatan je, uz uživanje u degustacijama na svim štandovima i punktovima izlagača...

Piše Kristina Trmanović / Foto Dušan Marinović