Online magazin za one koji vole prirodu
Utorak, Mart 28, 2023
  • Početna
  • Naša izdanja
      • Back
      • eKnjiga Dresura pasa - Pitanja & odgovori
      • eBook Dog training - Questions and Answers
      • eKnjiga Šarplaninac - Juče, danas, sutra?...
      • eKnjiga Labrador retriver - Pitanja i odgovori
      • Knjiga Doberman - Kompletan vodič za vlasnike i ljubitelje rase
      • eKnjiga Gastronomski vodič kroz šumu
      • eKnjiga Ishrana - Mali priručnik za vlasnike pasa
      • NO Magazin broj 1
      • NO Magazin broj 2
      • eKnjiga Natura- svi brojevi
      • Uputstvo za daunloud i upotrebu digitalnih knjiga
      • Privatnost
      • Reklamacije
  • Knjižarica
      • Back
      • Digitalizovani brojevi Nature
      • Agrobiznis magazin
          • Back
          • Pčelarski podsetnik
          • Lekovito i začinsko bilje
          • Manastiri i običaji srpskog naroda
          • Psi kao kućni ljubimci
          • Pretplata na Agrobiznis magazin
      • Uvod u mušku seksualnu praksu - Ona, On i O.
  • Vesti/Ukratko
      • Back
      • Video & Audio
      • Najava događaja
      • Manifestacije
      • Akcije
  • Komentari
  • Priče
  • Psi - Kinologija
      • Back
      • TV prilozi
  • Lov
      • Back
      • Lovstvo
      • Lovački recepti
  • Ribolov
      • Back
      • Riblji recepti
  • Golubovi
  • Pčele
  • Mačke
  • Konji
  • Ptice
  • Životinje
  • Sitne životinje
  • Akvaristika
      • Back
      • Ihtiologija
  • Teraristika
  • Planeta
  • Nauka
      • Back
      • Vreme i klima
  • Veterina
  • Ekologija
  • Biljke
      • Back
      • Cveće
      • Lekovito i jestivo bilje
      • Povrće
      • Voće
  • Gljive
      • Back
      • Gljivarski recepti
  • Ishrana
      • Back
      • Recepti
      • Poslastice
      • Vegetarijanski recepti
  • Zdravlje
  • Odmor i rekreacija
      • Back
      • Putovanja
      • Izleti
      • Banje
  • Narodni običaji
  • Zanimljivosti
  • Saveti
  • Reagovanja
  • Kviz znanja
  • Feljton
  • Arhiva
      • Back
      • Svi objavljeni tekstovi
  • Marketing
  • O nama
  • Kontakt
  • Smart search
  1. Vi ste ovde:  
  2. Home
  3. Ribolov
  4. Riblji recepti

Riblji recepti

 

RECEPTI

Salata od tunjevine, cvekle i uprženog susama

Zanimljiva salata koja će vas opčiniti svojim nesvakidašnjim pa i posebnim ukusom

Priprema i piše Vladimir Janjić, dipl. ing

Detalji
Napisao: Vladimir Janjić, dipl. ing
Objavljeno 12 Mart 2016
Pregleda: 2250

Pročitaj više: Salata od tunjevine, cvekle i uprženog susama

Facebook
Share
powered by social2s

 

SPECIJALITETI DUNAVSKIH ALASA

Medaljoni od smuđa

Ribu očistiti, odrati kožu i iseći na kaiševe što tanje, širine četiri do pet i dužine od 12 do 15 centimetara...

Piše Raka Marković, Srebrno jezero

Detalji
Napisao: Raka Marković, Srebrno jezero
Objavljeno 11 Jun 2009
Pregleda: 2931

Pročitaj više: Medaljoni od smuđa

Facebook
Share
powered by social2s

 

RIBLJI RECEPTI

Pohovani šaran

pohovani-saran

Odreske šarana nakapajte limunovim sokom i pospite začinom od povrća. Odreske uvaljajte u brašno i razmućena jaja, a zatim u prezle. Pripremljene odreske šarana pržite u zagrejanom ulju oko pet minuta, dok ne dobiju zlatno žutu boju...

Glas javnosti

Detalji
Napisao: Glas javnosti
Objavljeno 29 Maj 2009
Pregleda: 4236

Pročitaj više: Pohovani šaran

Facebook
Share
powered by social2s

 

RIBLJI SPECIJALITETI

Šaran u belom vinu

saran-sa-belim-vinom

Očišćenog šarana osušiti, staviti u posudu za dinstanje, posoliti i pobiberiti. U sud naliti dva do tri decilitra belog vina i sačekati nekoliko minuta da riba ogrezne. Potom dodati puter ili ulje, nekoliko kolutova limuna, poklopiti i staviti šerpu na jaku vatru...

Glas javnosti

Detalji
Napisao: Glas javnosti
Objavljeno 24 Maj 2009
Pregleda: 3176

Pročitaj više: Šaran u belom vinu

Facebook
Share
powered by social2s

 

RIBLJI SPECIJALITETI

Dunavski riblji paprikaš

dunavski-riblji-paprikas

Ribu očistiti, dobro oprati i narezati na krupnije komade. Luk narezati na kolutiće. U lonac s uljem poslagati red ribe, red luka, dok se ne slože svi sastojci...

Glas javnosti

Detalji
Napisao: Glas javnosti
Objavljeno 24 Maj 2009
Pregleda: 3302

Pročitaj više: Dunavski riblji paprikaš

Facebook
Share
powered by social2s

 

RIBLJI SPECIJALITETI

Oslić sa sosom od paradajza

oslic-sa-sosom-od-paradajza

Odledimo i osušimo oslića, iseckamo beli i crni luk što sitnije pa ga popržimo na zagrejanom maslinovom ulju. Dodamo usitnjeni paradajz i jednu kašičicu šećera, posolimo i nastavimo kuvanje oko pola sata...

Glas javnosti

Detalji
Napisao: Glas javnosti
Objavljeno 12 April 2009
Pregleda: 4838

Pročitaj više: Oslić sa sosom od paradajza

Facebook
Share
powered by social2s
  1. Brodet od ribe

Strana 1 od 2

  • 1
  • 2
Idi na vrh strane
14 godina Nature Online 22.1.2009 - 22.1.2022.
Manastiri i običaji srpskog naroda - digitalna knjiga
Psi kao kućni ljubimci - drugo dopunjeno digitalno izdanje Agrobiznis magazina. Mob/Viber: +38163254738
"Dresura pasa - Pitanja & Odgovori" digitalna knjiga Dušana Marinovića, Mob/Viber +38163254738
NEW eBOOK IN ENGLISH: Dog training - Questions & Answers. Handbook for dog lovers and owners. Behavior, psychology, home education and dog training of all breeds. Beginner & Intermediate Level. Format A5, 12 chapters, 518 pages, 237 photography, drawings and tables. Mob/Viber +38163254738
Šarplaninac - juče, danas, sutra?... LATINICA - digitalna knjiga, eBook
Drugo dopunjeno izdanje digitalne knjige "Šarplaninac, juče, danas, sutra?..." Februar 2019, Mob/Viber +38163254738
"Labrador retriver - Pitanja & Odgovori", digitalna knjiga, drugo prerađeno i dopunjeno izdanje, Mob/Viber +38163254738
Gantry 5
"Ishrana - mali priručnik za vlasnike pasa", digitalna knjiga, Mob/Viber +38163254738
"Gastronomski vodič kroz šumu" drugo dopunjeno digitalno izdanje Vladimira Janjića, Mob/Viber +38163254738
Pčelarski podsetnik - drugo dopunjeno specijalno digitalno izdanje Agrobiznis magazina
Lekovito i začinsko bilje - specijalno digitalno izdanje Agrobiznis magazina
Uvod u mušku seksualnu praksu - Ona, On i O, digitalna knjiga Borisa Pavlova
Agrobiznis magazin broj 145, mart 2023.
Štampana izdanja revije "Natura" sada su dostupna i u .pdf formatu, Mob/Viber: +38163254738
NATURA - SVI BROJEVI u digitalnom formatu, Mob/Viber: +38163254738
Green Fest 2022
Kurs socijalizacije i poslušnosti pasa u Beogradu, 063254738
Majice Natura Online
Potpuno prirodni sapuni od maslinovog ulja i lekovitog bilja. Tel: 064 05 69 198

Ko je na mreži: 39  posetilaca i nema prijavljenih članova

Copyright © 2009-2022 Natura Online. Sva prava zadržana. Powered by Gantry Framework & Dušan Marinović