Na Green Festu besplatna foto-radionica za mlade

greenfest2013 

"Green fest" i "Canon" pozivaju mlade kreativne ljude koje zanima fotografija da se prijave za besplatnu fotografsku radionicu, koja će se održati u okviru Međunarodnog festivala zelene kulture od 13. do 15. novembra u Domu omladine Beograda...

Piše Jelena Petrović

Prijave za foto-radionicu koje sadrže ime i prezime, kontakt telefon i fotografiju prirode potrebno je poslati putem e-maila na adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. sa naslovom FOTO- RADIONICA, najkasnije do 7.11.2013. Broj učesnika je ograničen.

Radionica će se baviti režijom u fotografiji kroz formu foto-eseja na temu životne sredine. Izabrani učesnici će kroz rad učiti tehnike kadriranja, korišćenje svetla i foto-aparata, imaće priliku da osmisle i realizuju foto-esej, pojedinačno ili u timu. Najbolji radovi biće izloženi trećeg dana (15.11.) u okviru izložbenog dela Festivala.

"Green fest" je manifestacija koja kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijativa, kreativnih radionica, debata, predavanja i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture "Green Fest" se održava uz pomoć Grada Beograda Sekretarijata za zaštitu životne sredine i kompanije Vip mobile i  podršku kompanija Lenovo i Canon, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja. 

.....

Natura Online (29.10.2013)