POZIV MLADIMA

Otvoren volonterski program za deveti Green Fest

Green Fest volonteri 2017

"Green fest" poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film i umetnost, ekologija i životna sredina da se prijave za volontiranje na najvećem “zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 13. do 16. novembra u Domu omladine Beograda, pod sloganom "Plastika nije igračka. Promeni igru!". Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. najkasnije do 24. oktobra 2018. godine. Samo kandidatkinje i kandidati koji uđu u uži izbor biće direktno  kontaktirani.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

Izabrane volonterke i volonteri će imati priliku da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. U prethodnih osam godina više od 350 mladih je bilo uključeno u volonterski program. Na ovaj način organizatori Festivala nastavljaju sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima. Više informacija o pozivu je dostupno na www.greenfest.rs

Međunarodni festival zelene kulture "GREEN FEST" je najveća "zelena" manifestacija u regionu jugoistočne Evrope, posvećena ekologiji i zaštiti životne sredine, koja kroz edukativne, filmske, izložbene i aktivističke programe i proizvode podstiče kulturu življenja u skladu sa zelenim vrednostima. Tokom prethodnih osam godina festival je posetilo oko 75.000 ljudi. 

Festival organizuju Centar za unapređenje životne sredine i Dom omladine Beograda uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine, Ministarstva kulture i informisanja, Grada Beograda - Sekretarijata za kulturu, Francuske ambasade i Francuskog Instituta kao i uz pomoć mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Osoba za kontakt:

Vladan Šćekić

064/2793335

Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Poziv Green Fest-a

Imaš do 30 godina, svestan si koliko je važna priroda i životna sredina, voliš filmove i umetnost, raduješ se da naučiš nešto novo, želiš da se družiš sa vršnjacima i stranim gostima, stekneš iskustvo u pripremi festivala? "Green Fest" je pravo mesto za tebe!

U zavisnosti od tvog znanja i iskustva, imaćeš priliku da radiš na pripremi festivalskih aktivnosti, komunikaciji sa gostima i posetiocima festivala, promotivnim, kao i mnogim drugim aktivnostima koje čine ovaj festival jedinstvenom manifestacijom.

Kada postaneš volonter "Green Fest"-a, steći ćeš nova i korisna znanja, postaćeš deo velikog tima punog pozitivne energije, moći ćeš besplatno da uđeš na sve sadržaje festivala, dobićeš sertifikat o volontiranju i odlično ćeš da se provedeš.

A kada završimo festival, napravićemo žurku za ceo tim i podeliti sertifikate svim učesnicima volonterskog programa. Naravno, najbolji volonteri će imati priliku da, i u buduće, učestvuju u različitim projektima Centra za unapređenje životne sredine.

Za volonterski program se možeš prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. , najkasnije do 24. oktobra 2018. godine.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ je najveća zelena manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine.

Deveti festival će biti održan od 13. do 16. novembra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Plastika nije igračka. Promeni igru!”.  Tokom prethodnih osam godina na festivalu je volontiralo oko 350 mladih, a festival je posetilo oko 75.000 ljudi.

Natura Online (5.10.2018)