ponedeljak, oktobar 14, 2019

 

POZIV MLADIMA

Volontiraj – budi deo Green Festa

volonteri Green Fest

Međunarodni festival zelene kulture "Green Fest" poziva sve mlade do 30 godina koji vole životnu sredinu, filmove, umetnost, učenje i druženje da se prijave za volonterski program na najvećem "zelenom" festivalu u regionu jugoistočne Evrope, koji će se održati od 14. do 17 novembra, u Domu omladine Beograda. Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 27. oktobra 2017. godine.

Piše Ivana Jovčić, Centar za unapređenje životne sredine

Izabrani volonteri i volonterke će imati prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. U prethodnih sedam godina, kroz volonterski program Festivala je prošlo više od 300 mladih volontera, kojima je rad na Festivalu bilo prvo radno iskustvo. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

"Green fest" je festival koji kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijative, kreativne radionice, debate, predavanja i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu.

Više informacija možete pronaći na www.greenfest.rs

Ovogodišnji Green Fest se održava uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta RS, Ministarstva kulture i informisanja RS, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Ambasade Francuske i Francuskog Instituta, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

volontiraj vert

Osoba za kontakt:

Vladan Šćekić

064/2793335

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

.......

Natura Online (12.10.2017)