Agrobiznis magazin

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE

pretplata ABM baner

Agrobiznis magazin izlazi iz štampe svakog 15. u mesecu i može se kupiti na kioscima širom Srbije, u Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

Cena pojedinačnog primerka na kiosku u Srbiji je 129,oo RSD, u BiH 2,5 KM, i Crnoj Gori 1,2 € i Makedoniji 80 DEN

Ipak, najbolji, najbrži i najjeftiniji način da dođete do svog primerka Agrobiznis magazina jeste PRETPLATA na časopis.

U ponudi su godišnja, šestomesečna i tromesečna pretplata kako na ŠTAMPANO tako i na DIGITALNO izdanje Agrobiznis magazina.

PRETPLATA NA ŠTAMPANO IZDANJE ZA SRBIJU:

- godišnja pretplata (12 brojeva) …..............… 1860,oo RSD (ušteda 400,oo RSD)

- šestomesečna pretplata (6 brojeva) …........ 1000,oo  RSD (ušteda 280 RSD)

- tromesečna pretplata (3 broja) ….................  550,oo RSD (ušteda 90 RSD).

PRETPLATA NA ŠTAMPANO IZDANJE ZA REPUBLIKU SRPSKU (BiH), CRNU GORU, HRVATSKU, MAKEDONIJU I OSTALE EVROPSKE ZEMLJE:

- godišnja pretplata (12 brojeva) …...............… 60,oo €

 

PRETPLATA NA DIGITALNO IZDANJE (bez obzira gde se šalje časopis):

- godišnja pretplata (12 brojeva) ……............ 1600,oo RSD, odnosno 12,90 €

Kupci van Srbije mogu platiti godišnju pretplatu na digitalno izdanje u iznosu od 12,90 € putem PayPal-a ili platnom karticom ovde: 

 

 

- šestomesečna pretplata (6 brojeva) …......... 850,oo RSD odnosno 6,90 € 

Kupci van Srbije mogu platiti šestomesečnu pretplatu na digitalno izdanje u iznosu od 6,90 € putem PayPal-a ili platnom karticom ovde:

 

- tromesečna pretplata (3 broja) …................. 430,oo RSD odnosno 3,50 €

Kupci van Srbije mogu platiti tromesečnu pretplatu na digitalno izdanje u iznosu od 3,50 € putem PayPal-a ili platnom karticom ovde: 

 

Važna napomena: kupci iz Srbije (rezidenti Srbije) pretplatu NE MOGU platiti preko PayPal-a zbog postojećeg Zakona o deviznom poslovanju Republike Srbije. 

....

Štampana izdanja Agrobiznis magazina se šalju kao štampane stvari ("tiskovina") na adresu pretplatnika, a digitalna izdanja na mejl pretplatnika koji, po dobijanju linka, može veoma lako i brzo da preuzme najnovije izdanje na svoj hard disk.

A) Pretplata na Agrobiznis magazin, samo za pravna lica, uplaćuje se na tekući račun:

105-0000002804386-69

Za pretplatu u pozivu na broj upisati vaš PIB / 2023

Svrha uplate: Pretplata na Agrobiznis magazin

Primalac: Udruženja novinara za poljoprivredu AGROPRESS, Vojvode Stepe 596, Beograd, Srbija 

Redakcija/Pretplata:

Mob: ++381 (0)60 0712 350

Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Molimo pretplatnike da svoju uplatu potvrde telefonom ili mejlom, naznače u uplatnici od kog do kog broja Magazina se pretplaćuju i da li je pretplata za štampano ili digitalno izdanje.

B) Pretplata na Agrobiznis magazin može se platiti i poštanskom POSTNET UPUTNICOM u bilo kojoj pošti u Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Na Postnet uputnici u Vašoj pošti, uplatite iznos za željenu PRETPLATU na Agrobiznis magazin sa naznakom da je primalac uplate Goran Đaković, mobilni broj telefona +381 (0)60 0712 350. Pre uplate pretplate obavezno napomenite šalterskoj službenici u pošti da se novac podiže na šalteru bilo koje pošte (čime smanjujete svoje troškove kupovine).

Odmah posle uplate u pošti SMS porukom na broj telefona +381 (0)60 0712 350 ili još bolje mejlom na našu adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. pošaljite nam onaj dugačak broj Vaše Postnet uputnice. Uz broj uputnice obavezno nam mejlom pošaljite i Vaše puno ime i prezime sa tačnom adresom, ulicom i brojem, brojem pošte i mestom stanovanja, državom, kao i brojem fiksnog telefona i Vašom aktuelnom i tačnom mejl adresom (ako ste se pretplatili na digitalno izdanje) jer bez ovih osnovnih podataka nećemo moći da Vam šaljemo naša izdanja. Molimo i da napišete u mejlu od kog broja želite da primate Agrobiznis magazin i da li je reč o štampanom ili digitalnom izdanju.

Po evidentiranju Vaše uplate putem Postnet uputnice (sama Pošta nam šalje odmah SMS poruku o tome) pripremićemo odmah Vaš primerak štampanog Magazina za slanje poštom na Vašu naznačenu adresu ili onaj digitalni primerak koji ćete moći, za najviše sat-dva (radnim danom), da preuzmete (daunlodujete) na svoj hard disk pošto Vam mejlom budemo prethodno poslali link za to sa kratkim uputstvom.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja u vezi sa pretplatom na Agrobiznis magazin slobodno nas kontaktirajte na gornje telefone ili na naš mejl Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

......

Natura Online