petak, avgust 07, 2020

 

POSLEDNJA VEST SA GREEN FEST-A

Još dve nedelje za filmove snimnjene mobilnim telefonom

greenfest2013

Konkurs za program "EKOMOTIVACIJA" za prijavljivanje filmova snimljenih mobilnim telefonom, sa temom “Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“, u okviru četvrtog po redu Međunarodnog festivala zelene kulture "Green Fest" biće otvoren još dve nedelje i trajaće do 8. novembra 2013. godine. Zato pošaljite što pre svoje video radove!

Piše Jelena Petrović, Centar za unapređenje životne sredine

 

Konkurs za program "EKOMOTIVACIJA" za prijavljivanje filmova snimljenih mobilnim telefonom sa temom “Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju“, u okviru četvrtog po redu Međunarodnog festivala zelene kulture "Green Fest" je otvoren još dve nedelje, i traje do 8. novembra 2013. godine, dok će lista izabranih radova za prikazivanje biti dostupna 12. novembra 2013. godine na zvaničnoj internet stranici "Green Fest"-a - www.greenfest.rs i www.vipekomotivacija.rs, gde se mogu naći sve potrebne informacije u vezi sa prijavom na konkurs.

Konkurs se realizuje u saradnji sa kompanijom Vip mobile, a najbolji film će biti nagrađen jedinim smart  telefonom na tržištu sa integrisanim projektorom. Dodela priznanja i nagrade će biti održana u okviru svečane ceremonije, 15. novembra 2013. u 20 časova, u Domu omladine Beograda.

Međunarodni festival zelene kulture "GREEN FEST" je najveća "zelena" manifestacija u regionu koja se ove godine održava četvrti put za redom, pod sloganom "Četiri boje zeleno", u periodu od 13. do 15. novembra 2013. godine u Domu omladine Beograda. Tokom ranijih godina, na festivalu je prikazano više od 250 filmova iz 35 zemalja, održano preko 60 radionica za učenike osnovnih i srednjih škola i studente, predstavljeno preko 30 izlagača i umetnika.

Ovogodišnji "Green Fest" se se održava uz pomoć Grada Beograda Sekretarijata za zaštitu životne sredine i kompanije Vip mobile i podršku kompanija Lenovo i Canon, kao i brojnih partnera i prijatelja.

Više informacija o ovogodišnjem Festivalu, programu i konkursima, kao i načinima za uključivanje u raznovrsne programe se možete naći na www.greenfest.rs.

.......

Natura Online (26.10.2013)

{jcomments off}