U TRŽNOM CENTRU STADION VOŽDOVAC U BEOGRADU

Premium Food Weekend II 2013

pfw-logo-copy

Sajam ekskluzivne hrane i pića - Premium Food Weekend II 2013 - održaće se 16. i 17. novembra 2013. u TC Stadion Voždovac u organizaciji Agrobiznis magazina. Cilj manifestacije je da, na jednom mestu, okupi poznate domaće i strane brendove u prehrambenoj industriji. Ulaz je besplatan a posetioce očekuje prigodan program i - degustacija ekskluzivnih proizvoda.

Piše Natura Online

Manifestacija Premium Food Weekend II 2013 održaće se u centralnom atrijumu na glavnom ulazu u TC Stadion. Na sajmu učestvuje više od 20 izlagača iz svih delova Srbije. Oni će predstaviti svoje proizvode poput pršute, vina, rakije, piva, meda, sireva, čokolada, kolača i drugih proizvoda.

Svečano otvaranje je u subotu, 16. novembra u 11 časova, a manifestaciju će otvoriti Dragovan Milićević, državni sekretar Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija. Učesnicima će se obratiti i Goran Đaković, predsednik Udruženja novinara za poljoprivredu AGROPRESS i osnivač Agrobiznis magazina u čijoj organizaciji je ovaj događaj.

agrobiznis-magazin-logo

stadion-shopping-center-logo-copy

Otvaranju će prisustvovati veliki broj diplomatskih predstavnika, predstavnika Vlade Srbije, državnih institucija i medija. Specijalni gost Sajma je iguman manastira Ilinje kod Šapca Otac Isaija Jokić.

Kako se očekuje Premium Food Weekend II 2013. posetiće veliki broj posetilaca. Pored toga što će posetioci moći da degustiraju proizvode, veliku pažnju privući će i “karving” majstori koji će napraviti zanimljive dekoracije od tikvica, libenica, jabuka i drugog voća i povrća.

Na otvaranju i za vreme Sajma nastupaće KUD PKB Korporacije koji će predstaviti tradiciju i običaje iz naših krajeva. Biće to i prilika da se pokažu tradicionalni i kvalitetni proizvodi u modernom prostoru i na savremen način.

Ulaz je slobodan, a radno vreme Sajma je od 10 do 22 časova.

UČESNICI SAJMA

Učesnici sajma su Ambasada Indije, DTD ribarstvo, Gegula, Šljivko, Revita, Romansa vino, Vegana, Bojkovčanka rakija, Dessert poslastičarnica, Perun rakija, Delikos kosmajska, Restoran priča, Manastir Ilinje, Mokrin Mlek, Poljoprivredni fakutet Zemun, Karving majstor Dejan Ilić , Adonis čajevi i drugi…

Natura Online (15.11.2013)