utorak, avgust 03, 2021

 

CENTAR ZA UNAPREĐENJE ŽIVOTNE SREDINE RASPISAO KONKURS ZA VOLONTERE ZA OVOGODIŠNJI GREEN FEST

Probudi se! Pokreni se! Volontiraj!

Konkurs-za-volontere-Centra-za-unapređenje-životne-sredine 

"Green fest" poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju ekologija i životna sredine da se prijave za volontiranje na najvećem "zelenom" festivalu u regionu, koji će se održati od 18. do 20. novembra u Domu omladine Beograda.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  najkasnije do 26. oktobra 2015. godine. Samo kandidati i kandidatkinje koji uđu u uži izbor biće direktno  kontaktirani.

 

Izabrani volonteri i volonterke će imati prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator Festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

 “Green fest” je festival koji kroz revijalne i takmičarske filmove, izložbe fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijative, kreativne radionice, debate, predavanja, i još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs

Ovogodišnji Međunarodni festival zelene kulture "Green Fest" se održava uz pomoć Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Ministarstva kulture i informisanja, opštine Stari Grad, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja. 

CENTAR ZA UNAPREĐENJE ŽIVOTNE SREDINE


ENVIRONMENT IMPROVEMENT CENTRE

....

Natura Online (8.10.2015)

{jcomments off}