AGILITY OPEN CUP BELGRADE

Održano međunarodno takmičenje u agilitiju na Košutnjaku

agility-kosutnjak01 

Međunarodno takmičenje u agilitiju, za pehar Kinološkog saveza Republike Srbije, održano je u subotu, 2. novembra, u Woodball centru na Košutnjaku. Ovo takmičenje u brzini i spretnosti pasa i njihovih vlasnika, organizovao je Kinološki sportski klub Singidunum iz Beograda, uz podršku KSRS-a i Nestlé Purina.

Piše Andrijana Ilijev

agility-kosutnjak02 

U konkurenciji 51 takmičarskog para iz Bugarske, Slovenije, Slovačke, Hrvatske i Srbije od naših takmičara najbrži i najspretniji bili su parovi: Davor Duboka i Elky, Ivana Nikić i mešanac Pipi, Miloš Jević i Astor, Marina Vidojević i Yala i Miroslav Tomić i Samba.

- Nestlé Purina Pet Care veoma rado podržava i učestvuje na manifestacijama koje prikaziju posvećenost i brigu vlasnika o svojim ljubimcima, a pre svega odgovorno vlasništvo kućnih ljubimaca. Veoma je važno da aktivni psi, koji učestvuju na ovakvim takmičenjima, imaju raznovrsnu i uravnoteženu ishranu koja će im dati energiju, a ProPlan hrana zadovoljava sve njihove potrebe. Nadam  se da će pobednici uživati u poklon paketima koje smo podelili danas - izjavila je Dušica Bojić, marketing i trejd menadžer Nestlé Purina.

agility-kosutnjak03 

Učesnici nadmetanja su imali priliku i da, bez plaćanja kotizacije, učestvuju na Međunarodnoj izložbi pasa svih rasa CACIB, koja je održana 3. novembra na Beogradskom sajmu.

.........

Natura Online (5.11.2013)